Over ons

Tuinhuizen Cockaerts is opgericht door Benjamin De Cock. Benjamin heeft zijn passie voor hout meegekregen van zijn ouders en is als het ware groot gebracht tussen het hout.

Samen met zijn team heeft Benjamin al jarenlang de nodige ervaring in het zelf maken en plaatsen van tuinhuizen, poolhouses, carports en eiken bijgebouwen. We kennen het reilen en zeilen van de branche en zijn steeds zeer gemotiveerd en enthousiast wanneer ze een tuinhuis verwezenlijken naar jouw wensen.

Tuinhuizen Cockaerts is als het ware een haantje de voorste als het op nieuwe tuinhuis trends aankomt. We zijn ook zeer gepassioneerd in de ontwikkeling van nieuwe modellen, waardoor onze modellen dat tikkeltje meer hebben.

Een tevreden klant daar houden wij van!

Elk tuinhuis is uniek en Tuinhuizen Cockaerts hoopt je het gevoel te kunnen geven dat je laat dromen en dat je elke dag kan genieten van jouw tuin met daarin een Tuinhuizen Cockaerts tuinhuis!

Op zoek naar een nieuw tuinhuis, poolhouse of carport? Kom dan eens rondneuzen in ons toonpark en we staan je graag bij met de nodige uitleg en een antwoord op jouw vragen.