Tuinhuizen

Van welke stijl hou jij? Landelijk, klassiek, of eerder modern? Kies een stijl die bij jou en jouw tuin past. Wij bieden je elke stijl aan.

Al onze tuinhuizen zijn eigen fabricatie en worden in ons atelier vervaardigd. Elke plank gaat door onze handen en wordt door ons verzaagd. Onze materialen zijn van zeer goede kwaliteit.

De tuinhuizen worden aan de binnenkant voorzien van een stevig kaderement waartegen de planchetten aan de buitenkant worden bevestigd. In ons toonpark worden onze verschillende modellen gepresenteerd. Zo kan je ook kijken hoe een tuinhuis evolueert onder de verschillende weersomstandigheden.

Van een houten plank tot een mooi tuinhuis, volgens jouw wensen, wij doen het voor jou! Een eye-catcher in jouw tuin waar je jaren van kan genieten.

Eigen makelij – Voor ieder wat wils – Jouw eigen stijl

Jij wenst een tuinhuis, wij maken het.

Zou je graag extra ramen hebben of de deur aan een andere zijde, of een dubbele deur? Wens je veel of weinig ramen, glasheldere of gezandstraald? Er zijn veel mogelijkheden bij onze verschillende modellen, vertel het ons en wij zoeken met jou het tuinhuis volgens jouw smaak en wensen.

We houden bij het ontwerp altijd rekening met je persoonlijke voorkeur en de stijl van jouw bestaande woning. Zo biedt Tuinhuizen Cockaerts de beste oplossing voor jouw keuze.

Solario

Lees meer

Shadow

Lees meer

Xenne

Lees meer

Whale

Lees meer

Orka

Lees meer

Afrormosia

Lees meer

Cubum

Lees meer