Tuinhuizen

Van welke stijl houdt u? Landelijk, klassiek, of eerder modern? Kies een stijl die bij u en uw tuin past. Wij bieden u elke stijl aan.

Al onze tuinhuizen zijn fabricatie en worden in ons atelier vervaardigd. Elke plank gaat door onze handen en wordt door ons verzaagd. Onze materialen zijn van zeer goede kwaliteit.

De tuinhuizen worden aan de binnenkant voorzien van een stevig kaderen waartegen de plaketten aan de buitenkant worden bevestigd. In ons toonpark worden onze verschillende modellen gepresenteerd. Zo kan u ook kijken hoe een tuinhuis evolueert onder de verschillende weersomstandigheden.

Van een houten plank tot een mooi tuinhuis, volgens uw wensen, wij doen het voor u! Een meubel in uw tuin waar u jaren van kan genieten.

Eigen makelij – Voor ieder wat wils – Uw eigen stijl

U wenst het, wij maken het.

Zou u graag extra ramen hebben of de deur aan een andere zijde, of een dubbele deur? Wenst u veel of weinig ramen? Glashelder of gezandstraald? Er zijn veel mogelijkheden bij onze verschillende modellen, vertel het ons en wij zoeken met u het tuinhuis volgens uw smaken en wensen.

We houden bij het ontwerp van uw tuinhuis altijd rekening met uw wensen, persoonlijke voorkeur en de stijl van uw bestaande woning. Zo biedt Tuinhuizen Cockaerts de beste oplossing voor uw keuze.

Solario

Lees meer

Shadow

Lees meer

Cubum

Lees meer

Xenne

Lees meer